Plòters d'impressió lineal de mida gegant


Impressió digital en gran format

Impressió XXL

GRAN FORMAT

IMPRESSIÓ A MIDA GEGANT

Descobreix la impressió en gran format, plòter o gigantografia

S'anomena "impressió de gran format" aquella que es realitza sobre suports de mida gran, generalment de DIN A1 (84 cm x 60 cm).
Aquests treballs es realitzen en digital, mitjançant plòters d'impressió controlats per ordinador que imprimeixen de forma lineal, o sigui, línia a línia, i s'alimenten mitjançant bobines (rotllos de paper, seda, lona, etc.). Les mides dels plòters canvien segons la maquinària, la clau és "l'amplada de la boca". Per exemple, nosaltres disposem d'un plòter de gran format d’1,65 metres d'amplada; a partir d'aquí, ja passaríem a gigantografia. La longitud no és cap problema, els plòters d'impressió digital en gran format permeten imprimir amb la llargària que es desitgi: 5, 10, o fins a 15 metres!

La qualitat i resolució del gran format també són excepcionals, encara que la resolució dels originals sol baixar per ajustar-se a la distància a la qual es pot veure la peça, que és més gran. En tot cas, els plòters d'impressió digital en gran format disposen de tecnologia de 12 colors, per oferir una màxima qualitat d’impressió.

Tanques publicitàries, vinils gegants, lones per a fires i congressos, mupis urbans... La impressió en gran format es fa servir essencialment en campanyes publicitàries en exterior.

TANQUES PUBLICITÀRIES

Impressió de tanques per a campanyes publicitàries, campanyes electorals, etc.

Les tanques publicitàries són el suport més utilitzat per a publicitat i campanyes promocionals en espais exteriors grans. Tenen un fort impacte visual, especialment si estan a gran alçada, ja que són més visibles. La impressió de tanques publicitàries es realitza sempre amb tecnologia digital, amb tres materials per escollir en funció de la durada de la campanya:

  1. Impressió en paper amb el dors opac (perquè no es transparentin campanyes anteriors), fixació amb cola cel·lulòsica, durada d’uns 20 dies en condicions climatològiques bones. Ideal per a campanyes curtes. És l’opció més econòmica.
  2. Impressió en vinil adhesiu, resistent a la pluja i condicions climatològiques adverses. Ideal per a campanyes de durada mitjana.
  3. Impressió en lona negra impresa a tot color i amb tinta blanca. Resultat espectacular i súper durador. Ideal per a campanyes cícliques. Amb ullets per col·locar-les.

CARTELLS PER A MARQUESINES I MUPIS

Cartelleria per a expositors de mobiliari urbà (MUPIs)

Els MUPIs (Mobiliari Urbà amb Aprofitament Publicitari), són els típics cartells publicitaris que veiem a les marquesines de les parades d'autobús.

Solen tenir una mida de 120 x 175 cm. La peculiaritat d'aquests treballs és que són retroil·luminats i es troben exposats a l'exterior. Per això és important fer servir un paper retroil·luminable de qualitat, generalment paper cuixé o whiteback de 165 g/m2. La impressió és digital, quadricromia (CMYK 4/0). Es fan servir tintes UV, que tenen una tonalitat més fosca i que afavoreixen la retroil·luminació i resisteixen molt millor el desgast per exposició al sol.

LONES GEGANTS PER A FAÇANES

Impressió de lona microperforada per a obres, bastides, façanes...

Lones microperforades, ideals per a publicitat en gran format de marques o esdeveniments, bastides o façanes en rehabilitació, concerts, etc.

Peces publicitàries de gran format, impreses en lona de PVC microperforada de gran resistència en exterior, que facilita el pas del vent i ofereix garanties de seguretat. Impressió en gran format de fins a 5 metres d'ample i muntatge de peces de qualsevol mida mitjançant soldatge (panells). Les lones venen preparades amb reforços perimetrals i ullets, per poder enganxar-les de manera fàcil mitjançant brides o corretges.

TRUCA'NS I CONSULTA'NS

Impressió en gran format en paper, lona o vinil

Vine a consultar-nos, estem al cor de Barcelona (zona Eixample).
Disposem d'oficines i impremta digital a Barcelona, i impremta offset fora de la ciutat, per garantir sempre uns preus imbatibles.

Necessites una impremta de confiança, ràpida i a bon preu?
Som especialistes en impressió en gran format.
Preus econòmics i lliurament ràpid!
PER QUÈ IMPRIMIR EN GRAN FORMAT AMB NOSALTRES?

No imprimim a dojo, ens esforcem perquè els teus original quedin espectaculars.

Abans d'imprimir

Ajustem colors, fonts, sagnats, tipografies... El disseny dels teus originals està a punt per imprimir?

Prova d'impressió

Comprova com queden els teus originals impresos. Gratis en projectes de gran volum.

Lliurament gratuït

Recollida a Barcelona. Lliurament gratuït a tot Espanya (segons el volum).

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

We Speak English! Read here all about our printing services in Barcelona and Madrid (Spain)

Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2024 textos i traduccions