Impressió tèxtil directa


Millor que els transfers: tacte natural.


Mostraris, samarretes, polos, bosses de cotó...

Tècniques d'impressió

IMPRESSIÓ TÈXTIL

ES POT IMPRIMIR SOBRE ROBA?

Esbrina les possibilitats de la impressió digital tèxtil, la serigrafia, etc.

La tècnica tradicional d'impressió sobre roba ha estat sempre la serigrafia, que dona uns resultats òptims sobre qualsevol tipus de material (cotó, teles sintètiques, etc). El problema és que té uns costos inicials, ja que s'han de realitzar planxes per color, ajustar la maquinària, etc. Només resulta convenient, doncs, per fer moltes impressions, perquè és un procés mecanitzat i el preu es redueix a mesura que augmenta la quantitat.

La impressió digital tèxtil se situa ara per davant de la serigrafia. És una tècnica recent i permet imprimir molt poques unitats de forma ràpida, sense necessitat de pagar costos de producció. La impressió digital ha anat millorant les seves limitacions naturals pel que fa a diferents tipus de teixits, tintes i qualitat de resultats. Avui en dia, és una opció insuperable per imprimir poques unitats o per impressions urgents.

SAMARRETES, POLOS, BOSSES...

Impressió digital tèxtil sobre cotó i teixits naturals.

La impressió de samarretes varia en funció de la tècnica utilitzada. Fins ara només es podia optar per la serigrafia, que resulta econòmica per a grans quantitats, o pels transfers, per a unitats soltes, però aquests donaven un acabat "rígid" i "plastificat" molt poc agradable, els colors es clivellaven, etc.

Descobreix la nova impressió tèxtil directa sobre cotó. Una impressió que es fa directament sobre la peça amb tintes a base d'aigua, per la qual cosa el tacte és molt agradable. Colors brillants, màxim detall... i la possibilitat d'imprimir des d'una sola samarreta. Un mètode d'impressió tèxtil de qualitat, ràpid i econòmic, que serveix tant per a samarretes o polos com per a bosses de cotó.

LONES I BANDEROLES

Lones viníliques o de PVC per a exposicions, cartells, banderes...

Les lones de PVC són un format publicitari molt atractiu i espectacular.
Aquestes lones són les que pengen als anuncis dels fanals, les que anuncien exposicions o les que cobreixen edificis amb anuncis publicitaris de grans marques.

El material és lona vinílica/PVC, sòlida o microperforada, de gran resistència i durabilitat, fins i tot en condicions exteriors adverses: sol, pluja, desgast, etc. La impressió digital tèxtil és d'alta qualitat: colors saturats, intensos...

La impressió en lona és ideal per a peces de mida gran, ja que, tot i el límit d'amplada d'impressió, es poden fer en "panells" soldant les peces amb una superposició de 2 cm per formar peces gegants. Habitualment, es finalitzen amb ullets de metall per poder tensar-les.

ALTRES MATERIALS I FORMATS

Impressió digital tèxtil sobre roba sintètica, sobre seda, sobre llenç...

Impressió de banderes i robes sintètiques d'alta qualitat (fins a 600 dpi). Gran varietat de materials. Amb tota la qualitat i brillantor que ofereixen els colors sublimats. Ideal per a banderes, cortines, publicitat, etc. Es poden reforçar amb ullets, costures o beines de reforç, per obtenir més solidesa.

Impressió sobre llenç (fotoquadres). Ajustem i retoquem la teva fotografia, fem la impressió en digital sobre llenç (roba tipus canvas) i després l'emmarquem sobre un marc de fusta o alumini perquè sembli un quadre. Té un efecte espectacular!

PREUS D'IMPRESSIÓ TÈXTIL

Quant costa imprimir sobre tela?

La impressió tèxtil no és senzilla, s'han de controlar molts detalls, com el tipus de tela, la trama o les tintes, per garantir que el resultat final sigui igual o millor del que s’esperava.

A Barcino t'ajudem a aconseguir resultats espectaculars, al menor cost possible. Per això ens agrada dedicar temps a cada client, entendre les seves prioritats i donar-li el consell encertat perquè les seves impressions quedin perfectes, sense gastar ni un cèntim de més. I és que de vegades un bon consell pot, no tan sols millorar la qualitat de les impressions, sinó també reduir-ne el preu: encunys, tintes, acabats...

TRUCA'NS I ET DONAREM PREU I TERMINI

Impressió digital tèxtil en lona, cotó i llenç al centre de Barcelona

Vine a consultar-nos, estem al cor de Barcelona (zona Eixample).
Disposem d'oficines i impremta digital a Barcelona, i impremta offset fora de la ciutat, per garantir sempre uns preus imbatibles.

Necessites una impremta de confiança, ràpida i a bon preu?
Som especialistes en impressió tèxtil sobre lona, llenç i cotó.
Preus econòmics i lliurament ràpid!PER QUÈ IMPRIMIR AMB NOSALTRES?

No imprimim a dojo, ens esforcem perquè les teves lones o samarretes quedin espectaculars.

Abans d'imprimir

Ajustem colors, fonts, sagnats, tipografies... Els teus dissenys estan preparats per imprimir?

Prova d'impressió.

Comprova com queden les teves lones impreses. Gratis en projectes de moltes unitats.

Lliurament gratuït

Recollida a Barcelona. Lliurament gratuït (segons el volum).

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

Projecte de transformació digital i incorporació de tecnologies d'Indústria 4.0 a BARCINO SOLUCIONS GRAFIQUES S.L.
Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2024 textos i traduccions