Imprimeix moltes unitats a màxima qualitat,


i redueix els preus al mínim!


Impressió offset

La tècnica d'impressió més professional.

IMPRESSIÓ OFFSET

MÀXIMA QUALITAT D'IMPRESSIÓ

La tecnologia offset és la quinta essència de la impressió i les arts gràfiques

La impressió offset fa servir un esquema d'impressió indirecta: imprimeix el paper des d’uns rodets com si fos un segell, color per color: cian (C), magenta (M), groc (Y), negre (B) + colors especials + laques UV.

Per això, la impressió offset té una qualitat molt superior a la digital, ja que aconsegueix imprimir a 7200 dpi. Això es nota molt en la qualitat de les grans àrees de color (plens 100 %), permet imprimir tintes planes (Pantone, or, argent), i garanteix una qualitat d'impressió constant i perdurable.

AVANTATGES DE LA IMPRESSIÓ OFFSET

Per què hauries d’escollir impressió offset davant de la impressió digital?

El millor preu per unitat. Una tirada de milers d'unitats serà increïblement més econòmica en offset que en digital (cèntims per còpia); de fet, com més còpies, menor serà el cost unitari en offset. Això sí, a l'inici tindràs uns costos fixes mínims (fotolits, etc.), però es compensen ràpidament en imprimir moltes còpies.

Impressió de màxima qualitat. Oblida't del banding i les irregularitats de la impressió digital! En offset, la qualitat de la impressió és espectacular!

Pantones i tintes especials. La impressió offset permet controlar els Pantones (color exacte), fer servir tintes especials com l’or i l'argent, aplicar vernissos, etc.

Com a contrapartida, la impressió offset no és apropiada per imprimir poques quantitats, per a impressions urgents o de dades variables.
Si és això el que necessites, tria impressió digital.

COSTOS D'ENTRADA A MÀQUINA

Òbviament, la impressió offset també té inconvenients...

El problema principal de l'offset són els costos inicials. La impressió offset requereix màquines gegants, molt i molt cares... La posada en marxa i els ajustos de color d'aquestes màquines porten temps, i suposa un important cost fix inicial, l'anomenat "cost d'entrada a màquina". També s'uneix el cost de fer les planxes, una per cada color... Tots aquests costos es dilueixen si imprimim molta quantitat, però per a tirades curtes, pot ser un problema.

QUANT COMPENSA IMPRIMIR EN OFFSET?

Consulta'ns i et direm si el teu projecte encaixa en impressió en offset

L’offset afegeix impressió de més qualitat i acabats professionals.
Si vols que els teus originals s’imprimeixin sobre paper d'alt gramatge (250 g, 300 g...), si desitges un Pantone en concret, o tintes especials (metal·litzades, or, argent, etc.), si vols un acabat amb relleu, talls personalitzats, o alguna cosa semblant, aleshores necessites una impressió offset.

La tecnologia offset requereix realitzar planxes d'impressió, per la qual cosa té uns costos inicials més alts. Això fa que els terminis siguin més llargs, ja que les tintes s’han d’assecar bé, etc.

A canvi, amb l’offset tindràs grans descomptes per quantitat, és a dir, el preu per targeta es redueix molt a mesura que encarregues més còpies.

A partir de 1.000 fulls (que corresponen a 1.000 díptics, 3.000 flyers, 10.000 targetes, etc.), el més habitual és escollir impressió offset.

TRUCA'NS I T'ACONSELLAREM

Impremta offset al centre de Barcelona.

Vine a consultar-nos, estem al cor de Barcelona (zona Eixample).
Disposem d'oficines i impremta digital a Barcelona, i impremta offset fora de la ciutat, per garantir sempre uns preus imbatibles.

Necessites una impremta de confiança, ràpida i a bon preu?
Som especialistes en impressió offset.
Preus econòmics i lliurament ràpid!
QUAN HAURIES D’IMPRIMIR AMB TECNOLOGIA OFFSET?

No és fàcil anticipar-ho, però si ens expliques el teu projecte, t'aconsellarem.

Aabans d'imprimir

Ajustem colors, fonts, sagnats, tipografies... El disseny dels teus originals està llest per imprimir?

Prova d'impressió

Comprova com queden els teus originals impresos. Gratis en projectes de moltes còpies.

Lliurament gratuït

Recollida a Barcelona. Lliurament gratuït a tot Espanya (segons el volum).

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

Projecte de transformació digital i incorporació de tecnologies d'Indústria 4.0 a BARCINO SOLUCIONS GRAFIQUES S.L.
Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2024 textos i traduccions